Nå får du kjøpt Bjørnis Saftis hos Bunnpris! Etter en lokal suksess med Bjørnisbrødet i Trøndelag har Bunnpris inngått et nytt samarbeid med Brannbamsen Bjørnis om en multipakk med saftis.

Brannbamsen Bjørnis er en bamse som primært er utviklet for å møte barns behov for omsorg og trygghet ved ulykker og traumer, og for å vekke barns interesse for forebyggende brannvernarbeid. Bjørnis skal også benyttes i annet helsefremmende og forebyggende arbeid for å sikre barnevelferd.

Prosjektet er av Nasjonal koordineringsgruppe for brannkommunikasjon valgt som ny nasjonal satsing i brannforebyggende kommunikasjon rettet mot barn. Prosjektet er fra og med 2017 flyttet fra initiativtaker Trøndelag brann- og redningstjeneste (TBRT) til Norsk brannvernforening, som har lang erfaring i å drive landsomfattende informasjonsprosjekter med barn som hovedmålgruppe. For mer informasjon kan du besøke hjemmesiden til Brannbamsen Bjørnis.

Esken inneholder 10 stk is med 2 ulike smaker og selvfølgelig en sjekkliste for brannsikkerhet i hjemmet. Selve saftisen er utviklet i samarbeid med Isbjørn Is og fås kjøpt i alle landets Bunnpris-butikker.