Gå til innholdet

SNÅL frukt & grønt er sunt og godt til en lavere pris, samtidig som vi utnytter jordas ressurser bedre.

SNÅL Bunnpris Semsbyen

SNÅL Frukt & grønt i Stor-Oslo

Fra 8. september får du tak i SNÅL Frukt & grønt på 29 nye butikker i Oslo-området.
Bunnpris lanserte SNÅL Frukt & grønt på åtte testbutikker i Trondheim 2. februar i år. Siden da har interessen for snålingene vært stor og vi har igjen utvidet med 29 nye SNÅL-avdelinger i Stor-Oslo. Dette gir en total på over 40 Bunnpris-butikker med SNÅL Frukt & grønt så langt.

Utgangspunktet for SNÅL Frukt & grønt var et initiativ fra flere av våre kjøpmenn om å ta inn varer som ikke følger standardmål og tilby dem til en lavere pris for å ta ansvar for en bedre ressursutnyttelse. Her gir vi kundene våre muligheten til å velge varer som ikke følger den standarden som er satt til form og størrelse, og på den måten bidra til bedre ressursbruk – samtidig som man sparer penger.

Etter den første lanseringen med fem nye butikker i Oslo 20. mai har vi fått enormt god respons og det ble derfor bestemt videre utrulling til 29 nye butikker i Stor-Oslo. Det er ingen tvil om at flere og flere ønsker å ta matansvar og vi er stolte av å kunne bidra til dette. Om du ønsker SNÅL Frukt & grønt hos din nærmeste Bunnpris er det bare å gå inn på bunnpris.no/snalfrukt og registrer ditt ønske. Målet er at alle som vil ha, skal få!

Aktuelt

Snål frukt & grønt på Vestlandet

SNÅL Frukt & grønt på Vestlandet!

SNÅL Frukt & grønt har nå også trukket vestover.

Snål frukt & grønt på Sørlandet

SNÅL Frukt & grønt på Sørlandet!

Snålingene har nå funnet veien til vakre Sørlandet!

Snål frukt & grønt i Nord-Norge

SNÅL Frukt & grønt sprer seg nordover

Det som startet som en liten testpilot i Trondheim har i løpet av kort tid spredt…