Fra og med i dag kan du finne snålinger i fem utvalgte Bunnpris-butikker i Oslo. Slik ønsker vi å invitere osloborgere til et samarbeid for å ta i bruk jordas ressurser på en bedre måte.

Det er en stund siden Snål frukt og grønt bare var et pilotprosjekt. Helt siden den spede starten i Trondheim i Februar må konseptet sies å ha vært en suksess. Både kunder og andre kjøpmenn har i etterkant ytret ønske om å få snålinger til sin butikk, og det er derfor svært gledelig å kunne gjøre disse varene tilgjengelig for flere. 

Kasse_oslo

I løpet av de siste månedene har vi erfart at våre kunder genuint ønsker å bidra til å kaste mindre mat. Det at vi sammen med forbrukere kan bidra til å redusere matsvinn, gjennom å tilby Snål frukt og grønt, er til enorm inspirasjon for oss alle som jobber i Bunnpris. Lanseringen i Oslo er derfor ikke en finale, men starten på en langsiktig tankegang om å bli flinkere til å ta matansvar.

Vi har nå åpnet snåle avdelinger i butikkene våre på Adamstuen, Kampen, Kirkeveien, Theresegate og Sinsen. Alle Snål frukt og grønt-varene får sin egen plass i butikken, og kundene kan plukke akkurat den mengden som de klarer å spise. Like sunne og gode, til mye lavere pris.

Vi gleder oss til fortsettelsen!