Bunnpris Arendal, Nedenes, Grimstad, Vennesla og Strai tilbyr nå frukt & grønt som vanligvis blir kastet på grunn av utseende - til minst 30 % lavere pris. Ganske rart - veldig smart!

Det som startet som en liten testpilot i Trondheim har i løpet av kort tid spredt seg rundt om i Norge. Og nå beveger snålingene seg enda lenger sør.

Utgangspunktet for SNÅL Frukt & grønt var et initiativ fra flere av våre kjøpmenn om å ta inn varer som ikke følger standardmål og tilby dem til en lavere pris for å ta ansvar for en bedre ressursutnyttelse. Her gir vi kundene våre muligheten til å velge varer som ikke følger den standarden som er satt til form og størrelse, og på den måten bidra til bedre ressursbruk – samtidig som man sparer penger.

Bunnpris lanserte SNÅL Frukt & grønt på 8 testbutikker i Trondheim 2. februar i år. Siden da har interessen for snålingene vært stor og vi har fått 4 nye SNÅL-avdelinger i Sør-Trøndelag, 29 avdelinger i Stor-Oslo, Bunnpris & Gourmet Mo i nord og nå 5 nye butikker på Sørlandet. Dette gir en total på nærmere 50 Bunnpris-butikker med SNÅL Frukt & grønt så langt.

Det er ingen tvil om at flere og flere ønsker å ta matansvar og vi er stolte av å kunne bidra til dette. Om du ønsker SNÅL Frukt & grønt hos din nærmeste Bunnpris er det bare å gå inn på bunnpris.no/snalfrukt og registrer ditt ønske. Målet er at alle som vil ha, skal få!

Se film om snålingenes ferd til Agder.