Gå til innholdet
banner_1200x480_topp_nettbutikk-3

Ekstraordinært tilbud: Utvalgte butikker får netthandel

Som et midlertidig tiltak velger vi å tilbyr netthandel til utvalgte butikker. Sjekk om din nærbutikk tilbyr dette på nettbutikk.bunnpris.no
Utrulling av netthandel skjer fortløpende, butikk for butikk.

Vi er inne i en ekstraordinær situasjon hvor mange har utfordringer med å komme seg til butikken for å gjøre sine daglige innkjøp. For å gjøre det enklere for deg som kunde å bestille, få levert og betale for dagligvarer vil vi i Bunnpris gjøre det mulig å bestille varer på nett via vår nettbutikk.
Vi legger opp til en gradvis utrulling av nye lokasjoner, med oppstart lørdag 21. mars. 

Om vi leverer i ditt område finner du ut ved å gå til nettsiden nettbutikk.bunnpris.no og legge inn ditt postnummer. Du vil da få opp butikker i nærheten som kan levere til deg. Som nevnt vil vi gradvis etablere nye lokasjoner, så finner du ikke butikker i nærheten av deg ved første forsøk, ber vi deg prøve igjen dagen etter.

Nettbutikk.bunnpris.no er en effektiv netthandel med fokus på at det skal være enkelt for deg å handle, og for raskt å avhjelpe situasjonen har vi fokusert på å få opp en fungerende løsning med basis vareutvalg. Det kan være avvik på hvilke varer de forskjellige butikkene kan tilby, avhengig av tilgang og salg av varer for den aktuelle butikken. Ved stor pågang kan vi få utfordringer med å ta imot bestillinger og levere, men vi vil hjelpe deg så raskt vi kan.

Vi vil fortsette å jobbe for å tilby deg som kunde en så god nettløsning som mulig. Har du problem med pålogging, bestilling eller annet kan du kontakte oss på firmapost@bunnpris.no