Gå til innholdet
3020 Julekonfekt_Biscotti ©Madeleine M. Karlstrøm_web
Biscotti

Ingredienser

250 g mel
250 g sukker
150 g hele mandler
1/2 ts bakepulver
2 ss vaniljesukker
200 g marsipan
3 egg, sammenpisket

Slik gjør du

Bland alt det tørre sammen. Smuldre marsipanen forsiktig inn. Rør inn egg til en litt klissete deig.

Del deigen i tre og form til lange pølser, ca. 4 cm i bredde. Legg på et bakepapirkledd stekebrett. Stek midt i ovnen i ca. 20 min ved 175 °C.

Ta kakene ut av ovnen og skjær ca. 1/2 cm skiver på skrått med en brødkniv mens de fortsatt er varme.

Legg skivene tilbake på brettet. Stek videre i 15 minutter ved 150 °C. Avkjøl før servering.

Andre oppskrifter

3001 Appelsin_Is_1 ©VK Stockimages_web
Appelsinsalat med is
3002 Grapefrukt_3 ©VK Stockimages_web
Lun grapefrukt med honning
3003 Ananas_fruktsalat_1 ©VK Stockimages_web
Fruktsalat med ristet kokos og lime
3024 Julekonfekt_Mozart-kuler_1 ©Madeleine M. Karlstrøm_web
Mozart-kuler
Lemoncurd
Lemon curd
3021 Julekonfekt_Sjokoladefudge ©Madeleine M. Karlstrøm_web
Sjokoladefudge
3023 Julekonfekt_Karamell ©Madeleine M. Karlstrøm_web
Myk karamell
3014 Riskrem_5_jul ©Nadin Martinuzzi og Hanne Stensvold_web
Riskrem med kirsebærsaus
0280 Lutefisk_4_jul ©Nadin Martinuzzi og Hanne Stensvold_web
Lutefisk med bacon og ertestuing
0870 Pinnekjøtt_3_jul ©Nadin Martinuzzi og Hanne Stensvold_web
Pinnekjøtt med kålrotstappe
0901 Risengrynsgrøt_spekemat_1_jul ©VK Stockimages_web
Risengrynsgrøt med kanelsukker og skinke
0904 Julewrap_pølse_2 ©Nadin Martinuzzi_web
Julewrap
0370 Ribbetallerken_3_jul ©Nadin Martinuzzi og Hanne Stensvold_web
Ribbe med rødkål og sjysaus
0903 Adventsfrittata_2_jul ©Nadin Martinuzzi_web
Adventsfrittata
0802 Pinnekjøttlapskaus ©Nadin Martinuzzi_web
Pinnekjøttlapskaus
0620 Helstekt_Kalkun_1_jul ©VK Stockimages_web
Helstekt kalkun med smørstekte poteter
4001 Gløgg_2_jul ©VK Stockimages_web
Eplegløgg
4003 Eggnog_jul ©YayImages_web
Eggnog
4001 Gløgg_2_jul ©VK Stockimages_web
Gløgg
3020 Julekonfekt_Biscotti ©Madeleine M. Karlstrøm_web
Biscotti
3013 Lussekatter ©Madeleine M. Karlstrøm_web
Lussekatter
3005 Vaniljeis_espresso_2 ©VK Stockimages_web
Vaniljeis med espresso
3004 Karamellpudding ©Rolf-Ørjan_Høgset_web
Karamellpudding
0511 Julegryte_1 ©VK Stockimages_web
Julegryte med rødvin og tørket frukt
Ribbe oppskrift
Tre nydelige måter å tilberede juleribbe!