Gå til innholdet
3024 Julekonfekt_Mozart-kuler_1 ©Madeleine M. Karlstrøm_web
Mozart-kuler

Ingredienser

200 g marsipan
50 g bløt nougat
100 g mørk sjokolade 55 %

Slik gjør du

Skjær en skive av marsipanen, legg et stykke nougat på, og rull det til en kule.

Smelt sjokoladen over et vannbad og dypp marsipanen to ganger i sjokoladen.

Avkjøl før servering.

Andre oppskrifter

3001 Appelsin_Is_1 ©VK Stockimages_web
Appelsinsalat med is
3002 Grapefrukt_3 ©VK Stockimages_web
Lun grapefrukt med honning
3003 Ananas_fruktsalat_1 ©VK Stockimages_web
Fruktsalat med ristet kokos og lime
3024 Julekonfekt_Mozart-kuler_1 ©Madeleine M. Karlstrøm_web
Mozart-kuler
Lemoncurd
Lemon curd
3021 Julekonfekt_Sjokoladefudge ©Madeleine M. Karlstrøm_web
Sjokoladefudge
3023 Julekonfekt_Karamell ©Madeleine M. Karlstrøm_web
Myk karamell
3014 Riskrem_5_jul ©Nadin Martinuzzi og Hanne Stensvold_web
Riskrem med kirsebærsaus
0280 Lutefisk_4_jul ©Nadin Martinuzzi og Hanne Stensvold_web
Lutefisk med bacon og ertestuing
0870 Pinnekjøtt_3_jul ©Nadin Martinuzzi og Hanne Stensvold_web
Pinnekjøtt med kålrotstappe
0901 Risengrynsgrøt_spekemat_1_jul ©VK Stockimages_web
Risengrynsgrøt med kanelsukker og skinke
0904 Julewrap_pølse_2 ©Nadin Martinuzzi_web
Julewrap
0370 Ribbetallerken_3_jul ©Nadin Martinuzzi og Hanne Stensvold_web
Ribbe med rødkål og sjysaus
0903 Adventsfrittata_2_jul ©Nadin Martinuzzi_web
Adventsfrittata
0802 Pinnekjøttlapskaus ©Nadin Martinuzzi_web
Pinnekjøttlapskaus
0620 Helstekt_Kalkun_1_jul ©VK Stockimages_web
Helstekt kalkun med smørstekte poteter
4001 Gløgg_2_jul ©VK Stockimages_web
Eplegløgg
4003 Eggnog_jul ©YayImages_web
Eggnog
4001 Gløgg_2_jul ©VK Stockimages_web
Gløgg
3020 Julekonfekt_Biscotti ©Madeleine M. Karlstrøm_web
Biscotti
3013 Lussekatter ©Madeleine M. Karlstrøm_web
Lussekatter
3005 Vaniljeis_espresso_2 ©VK Stockimages_web
Vaniljeis med espresso
3004 Karamellpudding ©Rolf-Ørjan_Høgset_web
Karamellpudding
0511 Julegryte_1 ©VK Stockimages_web
Julegryte med rødvin og tørket frukt
ribbe-2
Tre nydelige måter å tilberede juleribbe!