Bunnpris Randaberg, Tjensvoll, Møllendalsbakken, Damsgård og Austmarka tilbyr nå frukt & grønt som vanligvis blir kastet på grunn av utseende - til minst 30 % lavere pris. Ganske rart - veldig smart!

Det som startet som en liten testpilot i Trondheim har i løpet av kort tid spredt seg rundt om i Norge. Og nå beveger snålingene seg enda lenger vest.

Utgangspunktet for SNÅL Frukt & grønt var et initiativ fra flere av våre kjøpmenn om å ta inn varer som ikke følger standardmål og tilby dem til en lavere pris for å ta ansvar for en bedre ressursutnyttelse. Her gir vi kundene våre muligheten til å velge varer som ikke følger den standarden som er satt til form og størrelse, og på den måten bidra til bedre ressursbruk – samtidig som man sparer penger.

Dette var noe kjøpmann ved Bunnpris Austmarka, Christian Næss, også ville være med på:
- Vi kaster alt for mye mat i dag. SNÅL Frukt & grønt er derfor en fin mulighet for oss til å engasjere oss i kampen mot unødvendig matkast, sier Næss, og fortsetter:
- I tillegg er det en god måte å differensiere seg på – dette er noe ingen andre har i dag.

Bunnpris lanserte SNÅL Frukt & grønt på 8 testbutikker i Trondheim 2. februar i år. Siden da har interessen for snålingene vært stor og vi har fått 4 nye SNÅL-avdelinger i Sør-Trøndelag, 29 avdelinger i Stor-Oslo, Bunnpris & Gourmet Mo i nord, 5 butikker på Sørlandet og nå 5 nye på Vestlandet. Dette utgjør en total på over 50 Bunnpris-butikker med SNÅL Frukt & grønt så langt.

Også på Bunnpris Austmarka har interessen for SNÅL Frukt & grønt kommet:
- Vi fikk opp SNÅL Frukt & grønt onsdag, og allerede i løpet av den første dagen strømmet det på med positive tilbakemeldinger, både fra kunder og ansatte. Dette viser engasjement, avslutter Næss.

Det er ingen tvil om at flere og flere ønsker å ta matansvar og vi er stolte av å kunne bidra til dette. Om du ønsker SNÅL Frukt & grønt hos din nærmeste Bunnpris er det bare å gå inn på bunnpris.no/snalfrukt og registrer ditt ønske. Målet er at alle som vil ha, skal få!

Her kan du se snålingenes ferd vestover.