Gå til innholdet
renee_oppskrift_svinepolse
Reneés amazing hot dog

Ingredienser


• Helt Chef klassisk røkt grillpølse
• Helt Chef digg hamburgerdressing
• Reale pølsebrød
• Baconsvor
• Slangeagurk
• Jalapeño
• Løk
• Sennep (mild og søt)
• Dill (frisk, hakket)
• Eddik
• Sukker

Slik gjør du

  1. Lag tre skrå snitt i pølsene før de grilles på
    direkte varme eller stekes i en stekepanne.
  2. Varm pølsebrødene litt.
  3. Topp pølsene med en stripe sennep, burgerdressing,
    pickles med jalapeños (se egen oppskrift), syltet
    rødløk og baconsvor.


LAG DIN EGEN PICKLES MED JALAPEPEÑOS:

• Kok syltelake av 2 dl hvitvinseddik, 1 dl sukker og 1 dl vann til sukkeret har smeltet. Avkjøl.
• Kutt en slangeagurk så tynt du klarer (bruk en ostehøvel!), finkutt jalapeños (1/3 glass) og hakk en liten neve dill.
• Vend alt inn i den avkjølte laken.


PUFFET SVINEHUD: HJEMMELAGET BACONSVOR
Ja, du kan lage baconsvor, eller tørket og fritert svinehud, selv. Det er ikke vanskelig, men det tar litt tid. Til gjengjeld kan du glede deg til et skikkelig knask-o-rama.

Puffet svinehud:
Kjøp svinehud eller skjær huden av en ribbe du kanskje ikke trenger svoren på?

Kok i saltet vann i ca.3 t, skarp deretter av alt av fett og kjøttrester som sitter på huden. Legg svinehuden på stekebrett med bakepapir eller i en tørkemaskin og tørk på 80C i ca.12t. Svinehuden skal være helt tørr. Så sjekk ved å prøve å knekke en bit i to. Knekker den rett av er den ferdig, bøyer den seg seigt trenger den lenger tid. Når huden er ferdig tørket, varm nøytral olje som f.eks solsikeolje i en tykkbunnet kjele til 180C friter en og en but til den puffer til dobbel størrelese og blir puffet og stor. La renne av på kjøkkenklede eller papir, strø litt salt over og knask i vei.



Prøv noen av hennes andre superdigge oppskrifter her:

  

Andre oppskrifter

Laksemiddag: lakseterte
Små lakseterter med vårløk
Kremet fiskesuppe med løk og gulrot
Kremet fiskesuppe
Wraps med svinekjøtt
Wraps med svinekjøtt og søt chili
billig-middag_kjottkaker-med-potetmos-brokkoli-tyttebar-og-kremet-soppsaus
Kjøttkaker med potetmos, brokkoli, tyttebær og kremet soppsaus
Bruchetta med kjøttdeig
Bruschetta med kjøttdeig og grillede grønnsaker
billig-middag_kyllingfilet-og-pastasalat-med-tomater-basilikum-og-sitronmajones-3
Kyllingfilet og pastasalat med tomater, basilikum og sitronmajones
Koreanskinspirert gryte med kjøttdeig
Koreansk­inspirert gryte
Kyllingfilet på hjertesalat
Kylling med hjertesalat
Middag med kjøttdeig - grillspyd av kjøttdeig
Kjøttspyd med fetaost og grønnsaker
Wok med svinekjøtt og grønnsaker
Wok med svin og grønnsaker
Laks i karri og kokosmelk
Laks i karri og kokosmelk
Currygryte med kylling
Currygryte med kylling
Gryte med kjøttdeig og grønnsaker
Gryte med kjøttdeig og grønnsaker
billig-middag_karbonader-med-ertestuing-stekt-hjertesalat-tyttebar-og-lokyoghurt-3
Karbonader med ertestuing, stekt hjertesalat, tyttebær og løkyoghurt
Salat med laks, parmesan og valnøtter
Laksesalat med parmesan og valnøtter
Pastasalat med strimlet svinekjøtt
Pastasalat med strimlet svin