Gå til innholdet
Billig Middag - 5 valg hver dag
Fiskeburger med pestomarinerte småpoteter
Ingredienser
30 minutter
2 personer
1 pk fiskeburgere
10-12 småpoteter
1 glass pesto
Salt til potetvannet
Slik gjør du
Sett stekeovnen på 200 grader.
Vask potetene godt og la de småkoke i ca. 20 minutter eller til de er møre. Legg fiskeburgerne i en ildfast form og la de står i stekeovnen i ca. 10 minutter, eller til de er varme.
Renn av vannet etter at potetene er ferdigkokte, legg dem i en bolle og tilsett pestoen. Smak deg fram til ønsket mengde pesto. Server.
Fiskeburger
Andre oppskrifter med fiskeburger

Fiskeburger på grovbrød

Fiskeburger med eple-og fennikelsalat

Grov fiskeburger med linsesalat

Fiskeburger med hjertesalat og remulade

Fiskeburger med bakte grønnsaker

Fiskeburger med blomkålsalat

Fiskeburger med dillsaus og salat

Sandwich med fiskeburger og agurksalat

Fiskeburger med avokadokrem

Fiskeburger med råkost

Fiskeburger med grønne bønner

Fiskeburger med couscoussalat

Fiskeburger med ratatouille

Fiskeburger med tzatziki og salat

Fiskeburger med pestomarinerte småpoteter

Fiskeburger med kremet potetsalat

Fiskeburger med ertepuré