Gå til innholdet

Billig Middag - 5 valg hver dag

Fiskeburger med pestopoteter
Fiskeburger med pestomarinerte småpoteter

Ingredienser

30 minutter
2 personer

1 pk fiskeburgere
10-12 småpoteter
1 glass pesto
Salt til potetvannet

Slik gjør du

Sett stekeovnen på 200 grader.

Vask potetene godt og la de småkoke i ca. 20 minutter eller til de er møre. Legg fiskeburgerne i en ildfast form og la de står i stekeovnen i ca. 10 minutter, eller til de er varme.

Renn av vannet etter at potetene er ferdigkokte, legg dem i en bolle og tilsett pestoen. Smak deg fram til ønsket mengde pesto. Server.

Grov fiskeburger 86 %

Andre oppskrifter med grov fiskeburger 86 %

Fiskeburger med råkost_L_low
Fiskeburger med råkost
Fiskeburger med fennikelsalat
Fiskeburger med eple-og fennikelsalat
Fiskeburger med blomkålsalat
Fiskeburger med blomkålsalat
Krisp_Fiskeburger med ratatouille L
Fiskeburger med ratatouille
Krisp_Fiskeburger med dillsaus L
Fiskeburger med dillsaus og salat
Fiskeburger med pestopoteter
Fiskeburger med pestomarinerte småpoteter
Fiskeburger med hjertesalat og remulade_L_low
Fiskeburger med hjertesalat og remulade
Fiskeburger med grønne bønner
Fiskeburger med grønne bønner
Fiskeburger med avokadokrem L
Fiskeburger med avokadokrem
Krisp_Fiskeburger på grovbrød
Fiskeburger på grovbrød
Sandwich med fiskeburger og agurksalat_L_low
Sandwich med fiskeburger og agurksalat
Krisp_Fiskeburger med couscous
Fiskeburger med couscoussalat
Krisp_Fiskeburger med tzatziki og salat
Fiskeburger med tzatziki og salat
Krisp_Fiskeburger med bakte grønnsaker og sitron-dilldressing
Fiskeburger med bakte grønnsaker