Gå til innholdet

Billig Middag - 5 valg hver dag

Krisp_Fiskeburger med ratatouille L
Fiskeburger med ratatouille

Ingredienser

2 personer
Ca. 30 minutter

1 pk fiskeburgere
½ rød paprika i terninger
½ gul paprika i terninger
1 fedd hvitløk, finhakket
1 liten løk, grovhakket
½ squash i terninger
½ aubergine i terninger
1 boks hakket tomat
Litt frisk timian, grovhakket
Salt og pepper
Olje til steking

Slik gjør du

Varm fiskeburgerne i en ildfast form på 200 grader i ca. 10–15 minutter.

Varm ei stor stekepanne med olje til middels varme, og tilsett alle grønnsakene. La dette steke i noen minutter til grønnsakene er blanke. Tilsett så hakket tomat og frisk timian. La dette småkoke i ca. 7–8 minutter.

Smak til med salt og pepper. Server sammen med fiskeburgerne.

Fiskeburger

Andre oppskrifter med fiskeburger

Fiskeburger med grønne bønner
Fiskeburger med grønne bønner
Sandwich med fiskeburger og agurksalat_L_low
Sandwich med fiskeburger og agurksalat
Grillet fiskeburger med ertepure_web
Fiskeburger med ertepuré
Fiskeburger med fennikelsalat
Fiskeburger med eple-og fennikelsalat
Krisp_Fiskeburger på grovbrød
Fiskeburger på grovbrød
Krisp_Fiskeburger med bakte grønnsaker og sitron-dilldressing
Fiskeburger med bakte grønnsaker
Krisp_Fiskeburger med ratatouille L
Fiskeburger med ratatouille
Fiskeburger med avokadokrem L
Fiskeburger med avokadokrem
FiskeburgerMedLinsesalat02
Grov fiskeburger med linsesalat
Fiskeburger med råkost_L_low
Fiskeburger med råkost
FiskeburgerMedKremetPotetsalat02
Fiskeburger med kremet potetsalat
Krisp_Fiskeburger med dillsaus L
Fiskeburger med dillsaus og salat
Krisp_Fiskeburger med couscous
Fiskeburger med couscoussalat
Fiskeburger med blomkålsalat
Fiskeburger med blomkålsalat
Fiskeburger med hjertesalat og remulade_L_low
Fiskeburger med hjertesalat og remulade
Krisp_Fiskeburger med tzatziki og salat
Fiskeburger med tzatziki og salat
Fiskeburger med pestopoteter
Fiskeburger med pestomarinerte småpoteter