Gå til innholdet
Billig Middag - 5 valg hver dag
Fiskeburger med ratatouille
Ingredienser
2 personer
Ca. 30 minutter
1 pk fiskeburgere
½ rød paprika i terninger
½ gul paprika i terninger
1 fedd hvitløk, finhakket
1 liten løk, grovhakket
½ squash i terninger
½ aubergine i terninger
1 boks hakket tomat
Litt frisk timian, grovhakket
Salt og pepper
Olje til steking
Slik gjør du
Varm fiskeburgerne i en ildfast form på 200 grader i ca. 10–15 minutter.
Varm ei stor stekepanne med olje til middels varme, og tilsett alle grønnsakene. La dette steke i noen minutter til grønnsakene er blanke. Tilsett så hakket tomat og frisk timian. La dette småkoke i ca. 7–8 minutter.
Smak til med salt og pepper. Server sammen med fiskeburgerne.
Fiskeburger
Andre oppskrifter med fiskeburger

Grov fiskeburger med linsesalat

Fiskeburger på grovbrød

Fiskeburger med dillsaus og salat

Fiskeburger med ratatouille

Fiskeburger med pestomarinerte småpoteter

Fiskeburger med avokadokrem

Fiskeburger med kremet potetsalat

Fiskeburger med bakte grønnsaker

Fiskeburger med råkost

Fiskeburger med hjertesalat og remulade

Fiskeburger med couscoussalat

Fiskeburger med grønne bønner

Sandwich med fiskeburger og agurksalat

Fiskeburger med eple-og fennikelsalat

Fiskeburger med blomkålsalat

Fiskeburger med tzatziki og salat

Fiskeburger med ertepuré