Gå til innholdet
Svin i karri med epler
Svin i karri med epler

Ingredienser

Ca. 30 minutter
2 personer

1-2 pk svin
1 rødløk, i tynne skiver
2 epler, i båter
2 ts karripulver
1/2 beger crème fraîche
Presset lime
Ris
Grønn salat

Slik gjør du

Strimle og brun svinekjøttet i litt smør eller olje på middels til høy temperatur. Skru ned temperaturen, og tilsett rødløk, epler, og karripulver.

Surr på svak varme til løken begynner å bli myk. Rør inn crème fraîche, og kok opp. Tilsett litt vann hvis sausen blir for tykk. Smak til med salt og presset lime.

Server med ris og en grønn salat.

Svinekjøtt

Andre oppskrifter med svinekjøtt

Enchiladas med svinekjøtt og bønner
Enchiladas med svin og bønner
Strimlet svinekjøtt i kokosmelk
Strimlet svinekjøtt i kokosmelk
billig-middag_indisk-currygryte-med-svin-og-linser
Indisk currygryte med svin og linser
Stekt svin i kokosmelk
Stekt svin med epler i kokosmelk
billig-middag_wok-med-svin-nudler-paprika-og-lok-3
Wok med svin, nudler, paprika og løk
Pasta penne med svin og fennikel
Penne med svin og fennikel
Svin i karri med epler
Svin i karri med epler
Wok med svin og nudler
Wok med nudler og svin
Wraps med svinekjøtt
Wraps med svinekjøtt og søt chili
Asiatisk salat med svin
Asiatisk salat med svin
Grillspyd med svinefilet og chorizo
Svinefilet og chorizo med melonsalat
Pastasalat med strimlet svinekjøtt
Pastasalat med strimlet svin
Wraps med krydret svinekjøtt
Wraps med krydret svin
Meksikansk gryte med strimlet svinekjøtt
Meksikansk gryte med svinekjøtt
Wok med svinekjøtt og grønnsaker
Wok med svin og grønnsaker
Tomatgryte med svinefilet
Tomatgryte med svin
Sennepsstekt svinefilet på spyd
Sennepsstekt svin med gresk salat